18/01/2016

Ενημέρωση σχετικά με την κινητοποίηση που ήταν προγραμματισμένη στο Υπουργείο Παιδείας στις 23-4-2015.

πρώτη δημοσίευση στις 21-4-2015
https://www.facebook.com/seaeede/events και notes

τελευταία ενημέρωση συνδέσμων/ανάρτησης 18-1-2016

Η παρούσα εκδήλωση/κινητοποίηση αναβάλλεται.
Οι λόγοι είναι η απλή (ασχολίαστη περαιτέρω) παράθεση των στατιστικών στοιχείων της παρούσας εκδήλωσης εδώ στο facebook https://www.facebook.com/events/347791898750935/ και του ψηφίσματος στο avaaz https://secure.avaaz.org/el/petition/Ypoyrgeio_Paideias_Kyvernisi_Diorismoi_kai_Proslipseis_Anapliroton_Ekpaideytikon_se_PE_kai_DE_20152016 .

Τα οποία στατιστικά στοιχεία είναι:
1)
ερώτηση: Πόσα άτομα είδαν κάποιο σύνδεσμο που οδηγούσαν στην εκδήλωση στο facebook;
απάντηση: περίπου 6,2 χιλιάδες.
2)
ερώτηση: Πόσα άτομα είδαν τη Σελίδα της εκδήλωσης στο facebook;
απάντηση: 228.
3)
ερώτηση: Πόσοι συνάδελφοι εκπαιδευτικοί, σύλλογοι εκπαιδευτικών ή σωματεία ήρθαν σε συνεννόηση ή απλά "δήλωσαν" παρών με την ΣΕΑΕΕΔΕ είτε διαδικτυακά είτε τηλεφωνικά;
απάντηση: Κανένας/μία.
4)
ερώτηση: Πόσα άτομα είδαν το ψήφισμα στο avaaz;
απάντηση: πάνω από 2278.
5)
ερώτηση: Πόσα άτομα ψήφισαν το ψήφισμα στο avaaz;
απάντηση: 176.
6)
ερώτηση: Έγινε σωστή ενημέρωση γι' αυτή την κινητοποίηση;
απάντηση: Έγινε μόνο διαδικτυακή ενημέρωση μέσω e-mail πολλών εκατοντάδων ατόμων, συλλόγων, μέσων, κτλ, καθώς και μέσω προσωπικών μηνυμάτων (πάνω από 1200 ατόμων), κοινοποιήσεων σε πολλές δεκάδες ομάδες και σελίδες (εκπαιδευτικές, συνδικαλιστικές, πολιτικές, κινηματικές) στο facebook και λιγότερο στο twitter.

_____________________
Παρατήρηση/Διευκρίνηση:
--> Σχεδόν η συντριπτική πλειοψηφία των "συναδέλφων" εκπαιδευτικών εξακολουθεί την αδιέξοδη λογική της ανάθεσης και του ατομικού ή στενά κλαδικού δρόμου στους διαδρόμους του Υπουργείου Παιδείας. Δεν θα τους ακολουθήσουμε στον αδιέξοδο δρόμο τους.
--> Υπάρχουν και μέλη ΔΣ συλλόγων "συναδέλφων" εκπαιδευτικών που αποφασίζουν μονομερώς ερήμην συλλογικών αποφάσεων (χωρίς την έγκριση δηλαδή κάποιας ΓΣ) και στη συνέχεια ούτε καν ενημερώνουν -όπως είναι υποχρεωμένοι αλλιώς τι σόι "σύλλογο" εκπροσωπούν;!- τα μέλη τους (αλλά και την κοινή γνώμη μέσω δελτίου τύπου) για το τι ειπώθηκε στις συναντήσεις με το Υπουργείο Παιδείας. Και αυτούς δεν θα τους ακολουθήσουμε στον αδιέξοδο δρόμο τους.
--> Μόνο Συλλογικά και Αμεσοδημοκρατικά μπορούν να δοθούν οι απαντήσεις και οι κατευθυντήριες γραμμές στα προβλήματα του εκπαιδευτικού κλάδου και του μαθητικού/φοιτητικού κόσμου.


21-4-2015
ΣΕΑΕΕΔΕ ΤΕ01-ΔΕ01
Συντονιστική Επιτροπή Αδιόριστων Εργαστηριακών Εκπαιδευτικών Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης


πηγή
Ενημέρωση σχετικά με την κινητοποίηση που ήταν προγραμματισμένη στο Υπουργείο Παιδείας στις 23-4-2015.

Δεν υπάρχουν σχόλια: